Flyg till Zanzibar

Funderar du på att resa till den underbara ön Zanzibar? Denna härliga ö besöks av många människor varje år och är populär både bland sol- och badsugna familjer och nygifta par. Men hur tar man sig då till Zanzibar på bästa möjliga sätt? Och hur lång tid tar det egentligen att resa till paradisön i den Indiska oceanen?

Att ta sig till Zanzibar tar cirka 12,5 timme eller mer, det är därför bra att ha dessa timmar med i beräkningen när du ska planera hur länge du ska vara borta. Idag går det inga direktflyg från Sverige till Zanzibar, utan man behöver mellanlanda en eller flera gånger på sin resa. Vart man mellanlandar beror mycket på vilka flygbolag man reser med. Exempel på ställen du kan mellanlanda på är Amsterdam, Doha och Nairobi. Två av de flygbolag som reser till Zanzibar är Precision Air och Fly540. Dock behöver du först resa med ett annat bolag som ansluter med dessa flygbolag innan. Ett exempel på anslutande flygbolag är Qatar Airways som står för de flesta flygningarna till denna del av världen. Res till Zanzibar du med.

Hur ska du göra när du ska boka din resa? Att hitta ett flyg till Zanzibar kan kännas svårt då det är ett eller flera stopp på vägen. Det är därför enklast att boka hela resan på en gång istället för att dela upp den vid bokning. Använd dig gärna av olika jämförelsesajter för att hitta det resealternativ som passar dig bäst. Vare sig du vill resa så billigt som möjligt, så snabbt som möjligt eller med så få mellanlandningar som möjligt är detta det enklaste sättet för dig att hitta och boka en lämplig resa till Zanzibar. Glöm inte bort att du behöver ansöka om visum när du väl kommit fram, samt att detta kostar 50 USD.

www.sydafrikaresor.se
På denna resa upplever ni det bästa av två världar – spännande safari i Sydafrikas...
www.sydafrikaresor.se
Res till paradiset Royal Island Resort & Spa och njut av vita stränder, turkosblått...
©2024 Zanzibarresor